Zigva

  • image
  • image
  • image
  • image
Varnost elektronske pošte in spleta

Segment varnosti elektronske pošte in spleta (ang. E-mail & Web Security) je razdeljen na sledeče rešitve:
  • Varnost elektronske pošte (ang. E-mail Security)
  • Zaščita in filtriranje spletnih vsebin (ang. Web Filtering)
  • Varen spletni prehod (ang. Secure Web Gateway)

Varnost elektronske pošte

Varnost elektronske pošte (ang. E-mail Security) ščiti pred vhodnimi grožnjami, kot so neželena elektronska pošta (ang. spam), virusi in zlonamerna programska oprema (ang. malware). Ta rešitev varuje omrežja organizacij tako pred usmerjenimi kot tudi neusmerjenimi grožnjami z elektronsko pošto. Rešitve na zunanjem robu (ang. perimeter) omrežja so opremljene z najmodernejšimi tehnologijami, ki so osredotočene na preprečevanje večine groženj, ki jih zaznajo s pregledovanjem verodostojnost svojih virov, preden prodrejo v omrežje stranke.

Več informacij lahko najdete na PineApp spletni strani za varnost elektronske pošte.
Zaščita in filtriranje spletnih vsebin

Zaščita in filtriranje spletnih vsebin (ang. Web Filtering) je rešitev, ki zaposlenim onemogoča večurne dejavnosti, ki niso povezane z delom, vključno s spletnim brskanjem, spletnimi igrami, nakupovanjem, neprimernimi spletnimi vsebinami, igrami na srečo in socialnim mreženjem. Rešitev ščiti tudi pred internetnimi grožnjami, kot so vohunska programska oprema (ang. spyware), virusi in črvi. Rešitev preprečuje tudi nepotrebno porabo pasovne širine (ang. bandwidth) organizacije, pri zaposlenih ki namestijo in uporabljajo Peer-to-Peer (P2P) in druge aplikacije za izmenjavo datotek le-to preprečuje, pri čemer se organizacija izogne temu, da bi omrežni promet dušil pretok datotek, ki niso povezane z delom (in so včasih tudi nevarne).

Več informacij lahko najdete na McAfee spletni strani za zaščito in filtriranje spletnih vsebin.

Varen spletni prehod

Varen spletni prehod (ang. Secure Web Gateway) je ˝anti-malware˝ rešitev za grožnje ˝Web 2.0˝ – analizira naravo in namen vseh vsebin in kod, ki vstopajo v omrežje preko spletnih strani, ki to zahtevajo, kar zagotavlja takojšnjo zaščito pred škodljivo programsko opremo in drugimi skritimi nevarnostmi. Rešitev ščiti pred ˝zero-day˝ nevarnostmi, vohunsko programsko opremo (ang. spyware), in ciljno usmerjenimi napadi – brez podpisa – preden lahko vstopijo v vaše omrežje.

Zaščita pred izgubo podatkov, občutljivih informacij, ki bi lahko uhajale iz podjetja preko blogov, wikijev in drugih ˝Web 2.0˝ aplikacij ter strani, je tudi zagotovljena, kar pomeni popolno rešitev za zaščito pred vhodnimi in izhodnimi grožnjami. V rešitvi so prav tako integrirane številne spletne zaščite, od filtriranje spletnih vsebin in ˝anti-malware˝ do SSL skeniranje in kontrole vsebin, vse to z poenostavljenim upravljanjem odtisov (ang. fingerprint) in fleksibilnim upravljanjem politik.

Več informacij lahko najdete na McAfee spletni strani za varen spletni prehod.

Ви сте овде: Почетак Rešitve Ostale rešitve Varnost elektronske pošte in spleta